GuiaCatering.com
En Google Play En la App Store

Empresas de Catering ferias y convenciones en Lleida

Cuida todos los detalles organizando tu catering para ferias con la colaboración de empresas profesionales en el sector del catering y la organización de eventos. Las ferias son una gran oportunidad para los negocios, ¡haz que la tuya tenga un gran éxito! Este listado muestra 16 empresas de catering ferias y convenciones en Lleida

Ver más

Lleida

Buscar empresas en...

Catering ferias y convenciones

Artículos

Preguntas

Encuentra empresas en

Últimos presupuestos enviados a empresas de catering ferias y convenciones en Lleida

Bon dia, Us escric en nom de la Penya Lo Marraco de l'Aplec del Caragol de Lleida. Us voliem preguntar si seria posible contractar els serveis d'un cuiner (potser inclus cuiner i pinxes) per a que ens preparés els àpats de dissabte i diumenge de l'Aplec. Tot el material i la infraestructura ja la tenim (cuina, estris, menjar...), només seria "llogar" un cuiner. Moltes gràcies per endevant.

Em poso en contacte amb vostès per si ens podrien fer un pressupost per un dinar que farem el pròxim 30 d'abril del 2017 a Tàrrega. Les característiques són les següents: Teníem 3 propostes - Botifarra amb patates - Paella d'arròs mixta - Macarrons a la bolonyesa Serem unes 3250 persones, necessitem que el menjar estigui calent a l'hora de dinar, necessitaríem que ens el facilitéssiu en safates per distribuir-lo nosaltres de manera més ràpida, no necessitem ni beguda ni postres ni plats ni coberts, ja que això ho porten els participants. Espero que ens pugueu donar un pressupost per aquest 3 menús el més aviat possible.

Estem començant a fer els pressupostos per a un congres internacional de reg i ens seria de gran ajud tenir una idea dels preus de coffee breaks i lunch per persona. Seria amb servei inclòs (a la Llotja). Moltes gràcies.