GuiaCatering.com
En Google Play En la App Store

Empresas de Catering a particulares en Tarragona

Hay acontecimientos que merecen una celebración especial: bodas, aniversarios, bautizos? Convierte ese día en un momento inolvidable con la ayuda de los profesionales del catering, especialistas en caterings a particulares. Este listado muestra 74 empresas de catering a particulares en Tarragona

Ver más

Tarragona

Buscar empresas en...

Catering a particulares

Últimas recomendaciones sobre catering a particulares en Tarragona

Encuentra empresas en

Últimos presupuestos enviados a empresas de catering a particulares en Tarragona

Necesito preupuesto de fidedua para unas 75 personas

Bon dia,emposo amb contacte amb vosaltres per si empodrieu fer un pressupost. El dia 6 dejuny tinc un sopar amb 20 persones,m'agradaria que em donessiu preu. No vull un primer i un segon, m'agradaria una miqueta de pica pica i que la gent anés picant i que no es quedin amb gana. On es faria es en una terrassa a l'aire lliure. espero resposta per email. Gracies

UN PRESUPUESTO DE VARIOS CANAPES CON LIMITE DE GASTO DE 1000€

Necessito un pressupost de catering per un sopar per aproximadament 25 comensals, per celebrar los 50 anys de la quinta. Gràcies.

Ens agradaria saber el presupost per al lloguer d'una carpa i de taules i cadires, plats, copes, coberts,...per a 150 pax amb transport o muntatge inclòs. Gràcies.

Senyors, Estem organitzant una cel·lebració que es farà en unà vivenda particular la última setmana de maig, probablement la nit del 30 al 31 de maig. Agrairíem ens poguessin facilitar preu dels diferents menús per a una quantia entre 50 i 60 persones. Agrairíem ens poguessin passar també els preus del lloguer de coberts, vaixella i taules i cadires ja que és una possibilitat. Agrairïa hem poguessin dir alguna cosa el més aviat possible. Gracies.

Agradeceremos nos informen del precio correspondiente para realizar un cocktail/cena para 50 personas aproximadamente en una masia de Riudoms. Nuestro deseo es realizar una cena "de pie", donde haya fideua y arroz negro, entre otras variedades... A la espera de sus noticias, reciban un cordial saludo, Rafael Mármol.

quisiera saber si udes tienen comidas a domicilio

Necesito presupuesto sobrevun pica pica para 80 personas, mas menaje de mesas(manteles, cubiertos, vasos, copas) Gracias.